Istun tällä hetkellä autossa, vieressäni kuppi kahvia ja tuijotan ikkunasta ulos. Edessäni avautuu niin laakeaa aluetta, että tuntuisi kun näkisin koko maailman. Olemme suuntaamassa kohti Abraham järveä, joka on kuuluisa siitä, että talvella järven jäänpintaan muodostuu valtavia kuplia. Tämä on yksi niistä asioista, miksi tykkään asua Calgaryssa –pääset hetkessä mitä upeimpiin luonnonmaisemiin. 

Kuuntelemme musiikkia hiljaisuudessa. Hiukset lentelevät tuulessa naamalle, naurattaa. Juuri nyt kaikki tuntuu olevan tosi hyvin.

Videon on kuvannut ja editoinut Lee (se cooli tyyppi karaokebaarista). Tämä oli toinen kerta kun harjoittelimme lennättämään hankkimaamme dronea. Tai siis Lee -itse olen yrittänyt olla enemmänkin vain kuvattavana. ”Älä ole niin jäykkä, ole luonnollinen, äläkä varsinkaan poseeraa”, ovat yleisimmät vinkit tähän suuntaan.

Lee on kuvannut ennen GoPro-kameralla, jolla tekee videoita yrityksensä Big Wolf Tourin asiakkaille. Hänen Mama Wolf -nimiseen autoonsa mahtuu 10 ihmistä kerralla. Hän on vienyt lukuisia asiakkaitansa katselemaan kauniita maisemia ympäri Albertaa ja British Columbiaa. Olimme itse asiassa yhdellä hänen Waterfalls -reissullansa koko perheeni voimin (kun he olivat täällä kesäkuussa vierailemassa). Meidän lisäksi mukana oli myös kaksi tyttöä Japanista, kaksi tyttöä Quebecista ja yksi meksikolainen poika. Oli ihan super hauska päivä!

Jos joku lukioista sattuu ikinä eksymään tännepäin, ottakaa yhteyttä, niin lähdetään yhdessä tourille! 🙂

Toivottavasti tykkäätte videosta.

(Muistakaa vaihtaa laatu korkeimmaksi; asetukset -> 1080p HD)

Love Oona

2 kommentti

  1. Ihanaa kun palasit! Sun ja siskosi blogit on ihan lemppareita; kirjoitatte jotenkin niin hersyvästi elämästänne ja ootte kauniita kuin karkit 😊

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.