UNETTOMUUDEN AIKAANSAANNOKSET

toukokuu 25, 2019 in PERSONAL - No Comments

UNETTOMUUDEN AIKAANSAANNOKSET

toukokuu 25, 2019 in PERSONAL - No Comments >/div>

Neljäs yö putkeen, kun en saa unta. Tunnen käyväni taas ylikierroksilla, aamuyöstä kello 04-05. Melatoniini, kamomillatee, sekä punaviini eivät ole auttaneet. Istun tällä hetkellä sängyn sijaan poikkeuksellisesti kylmässä olohuoneessamme, sillä tietokoneeni valo kuulema herätti Leen.

Parvekkeen ovesta virtaa kylmää ilmaa. Reno nukkuu tyytyväisenä sen edessä ja näkee koiran unia. Vedän peittoa korville ja mietin mikä painaa? Ärtyneisyyden lisäksi tuli ilmeisesti myös unettomuus. .

Nukkumattomuus vaikutti eilen ensimmäistä kertaa töissä. Olin kuin elävä esimerkki zombiesta.

Tämän päivän vapaapäivän kunniaksi ei ole tullut mieleenikään tehdä mitään muuta kuin hengata pyjamassa ja jatkaa projektejani, mitä yön pikkutunneilla olen keksinyt aloittaa.: PORTFOLIO ja blogille uusi teema. Näiden parissa ovat yöt menneet nopeasti. Molemmat ovat vielä kesken. mutta antaa nyt mennä. Mitä mieltä olette? Blogissa ei kaikki vielä toimi ja ulkoasua tulen varmaan vielä muokkailemaan yksinkertaisemmaksi? Kuvat ovat jääneet myös liian pieniksi.

Ps. Muutaman yön takainen postaukseni, nimeltä testi postaus lähti asentamastani WordPressin huoltotilasta huolimatta Blogloviniin, johon se on jäänyt ihmeellisesti kummittelemaan. ’

Testi postaukseni ei ollut tarkoitus mennä julkaisuun. Nyt en saa sitä sieltä pois! Hävettää vähän, kun näen sen monen jo lukeneen,

Postaus meni jotenkin näin:

Tämä on testi postaus… uusi wordpressin kirjoitusalusta on outo. pilipalipilipali

Täytyy kokeilla postata miltä tää näyttää.

…..jefbkjgbweköjbsvdöjdbdsvkwjesbdvköejwsbdvkjsbdvkjs

bvewhbvhjwebvhjsbvhjsrbvjhwenbv hrbvhjwbrvhjrb vhjwb

nvejvewnbkgjverkjbvjkdrbenvjkerbnjkernbkjrebnjkrenbkjnbkj…..

Olipa kerran pieni paha noita.

Ei mulla muuta.

Love Oona

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×