PERSONAL

THINGS CHANGE

 

Miespuolinen työkaverini kyseli yksi päivä töissä, kirjoitanko enää blogia. Kerroin, että en ole vähään aikaan kirjoittanut, koska on tuntunut vaikealta kertoa elämästäni, josta olen ollut nyt itsekin vähän pihalla. Mistä edes aloitan? Hei olen muuttanut yksin asumaan, vaikka viime postauksissa oltiin Zachin kanssa vielä ostamassa yhdessä asuntoa TALOA. Työkaverini vastasi tähän rennon letkeästi; Oona hey, things change! Aloita vaikka siitä, että se on sun otsikko. Ja niin mä nyt sitten teen..  Olen selvästi tunne kirjoittaja! Kaikki pitää päästää heti ulos tai muuten siitä ei tule mitään.

 

Talon etsimisprojektimme kärjistyi siis siihen, että Zach ei halunnutkaan ostaa enää taloa (tai ainakaan vielä). Tässä vaiheessa aloin katselemaan meille vuokra-asuntoja, koska 3,5 vuoden vihani asuntoamme kohtaan oli noussut jo sellaisiin sfääreihin, että luulin tulleeni hulluksi. Pelkäsin öisin tulipaloa tai että talo romahtaa!? Kyllä, olin tästä asiasta aivan varma! En myöskään säästellyt sanojani niistä kaikista muista epäkohdista mitä siinä kerrostalossa näin. Kun huomasin kuitenkin pian, että toiseen vuokra-asuntoonkin muuttaminen tulisi olemaan ikuisuusprojekti nro 100, päädyin lopulta ihan ex tempore ottamaan itselleni oman kämpän! Päätöksestäni meni viikko kun minulla oli jo avaimet kädessä. Näin helppoa se on sanoin Zachille, kun suljin sen oven viimeisen kerran..

 

Vielä olemme yhdessä, mutta minä paljon tyytyväisempänä somassa pienessä Downtown- kaksiossani arvostetulla alueella. Joki virtaa vieressä ja kaikki palvelut lähellä. Täältä pääsee kävellen mihin vaan!

 

Kuvat: Uusi asuntoni. Sängyn runko on vielä olohuoneessa Ikean laatikoissa. Taulut ovat omistajan, joka toimii tällä hetkellä designerina New Yorkissa. Tämän tiesi isännöitsijä ylpeänä kertoa.

 

 

Love Oona

Previous Story

15 Comments

 • Reply
  Jenni
  joulukuu 13, 2017 at 7:25 am

  Kuulinkin tästä jo vähän vihiä.. Aivan ihanalta näyttää uusi soma asuntoja! Haleja ja ihanaa Joulun odotusta <3

  • Reply
   Oona
   joulukuu 13, 2017 at 7:29 am

   Voi kiitos <3. Oon tykännyt tästä tosi paljon, jotenkin kivan skandinaavinen asunto verrattuna moneen muuhun täällä. Ja mikä parasta, Jarnalle pääsee kävellen about 7 min, töihin 15 min! 😀

   Ihanaa joulua myös sinne! Ikävä! <3

 • Reply
  Jenni
  joulukuu 13, 2017 at 7:26 am

  Asuntosi..

 • Reply
  Julia Toivola
  joulukuu 13, 2017 at 9:11 am

  Haluun lisää kuvia!! Näyttää ihanalta <3

  • Reply
   Oona
   joulukuu 13, 2017 at 7:08 pm

   Jee kiva kuulla! Täytyy laittaa lisää kuvia, kun saan tätä vähän enemmän valmiiksi! 🙂

 • Reply
  Miru
  joulukuu 13, 2017 at 3:35 pm

  😍 Voimanainen👌😉🏋️

  • Reply
   Oona
   joulukuu 13, 2017 at 7:09 pm

   Hahhha 🙂 <3

 • Reply
  aasim
  joulukuu 19, 2017 at 7:37 pm

  Ihanan näköinen asunto! Voisin muuttaa tuonne itsekkin 🙂 Onko Zach tullut koristelemaan asuntosi? Ne postaukset oli niin ihania aina 🙂 Mukavaa ja rauhallista joulua sinne!

  • Reply
   Oona
   joulukuu 21, 2017 at 12:15 am

   Oi kiitos <3. Zach ei ole tullut koristelemaan mun asuntoa, enkä tosin antaiskaan! Mulle on tullut joulukoriste kammo kaikista niistä Zachin edellisien vuosien koristeluista! Haha, ja nyt kun en enää asu siellä (rajoittamassa koristelua), niin voin kertoa, että se on riistäynyt jo ihan käsistä. Leluja on joka kolkassa! 😀 Pitäisköhän mennä sinne ottaa kuvia.. 😀

   Ihanaa joulua myös sinne!

   • Reply
    aasim
    joulukuu 21, 2017 at 2:31 am

    Mene ihmeessä 😀 Täällä on toinen jouluhullu joka haaveilee joulukoristeista joita kaikki tulisivat katsomaan. Tietenkin suomalaisella hyvällä maulla laitettuna 😀

    Toivottavasti asiat ratkeavat hyvin ja varmasti kannatti tehdä sun muutto. Helpompi varmasti myös nyt, kun olet töissä ja ”kannat vastuu” tuloista niiin vaatiakkin asioita. Oletteko joulun Calgaryssä vai lähdettekö Zachin vanhemmille?

    • Reply
     Oona
     joulukuu 21, 2017 at 9:22 am

     Haha ihana, sun pitää toteuttaa joskus sun joulukoriste haave! 🙂

     Me vietetään tää joulu erillään, koska joudun olee töissä, niin en pääse lähtee Zachin mukaan sen vanhemmille. Onneksi Jarna ja sen vanhemmat (jotka tulevat tänne jouluksi) ovat täällä, ettei ihan yksin tarvi kuitenkaan olla! 🙂

     Muutto oli tosiaan ihan hyvä juttu. Tässä on päässyt nyt ihan itsekseen miettimään asioita ja on ollut myös kieltämättä ihanaa vaihtelua, kun on saanut laittaa kodin juuri sen näköiseksi kun haluaa ja aina on siistiä, haha!

 • Reply
  Merja
  joulukuu 20, 2017 at 7:08 am

  3,5 vuotta on pitkä aika odotella, että toinen uskaltaisi edetä elämässään. Toivottavasti tämä oli tarvittava herätys Zachille asian suhteen! Kaikkea hyvää teille ja Rauhallista Joulua! 🙂

  • Reply
   Oona
   joulukuu 21, 2017 at 12:23 am

   Niimpä, oli pakko tehdä näinkin radikaali päätös, että toinen heräisi. Oon odottanut jo ihan liian pitkään monessakin asiassa! Katsotaan miten käy, toivottavasti kuitenkin parhain päin!

   Oikein mukavaa joulua myös sinne! <3

 • Reply
  Sandra
  joulukuu 21, 2017 at 11:52 pm

  Oonkin jo ootellut että millon taas kirjottelet 😀
  Ah eikö ookin ihanaa kun on viimein viihtyisä asunto! Ite asuin (vain) vuoden tosi epäkodikkaassa asunnossa jonka ajattelin kans syttyvän palamaan tai yläkerran romahtavan päälle..

  • Reply
   Oona
   joulukuu 22, 2017 at 2:06 am

   Eikä, eikö ookkin muuten jännä miten sitä alkaa kuvittelemaan kaikenlaista asunnosta jossa ei viihdy! Oon saanut sen asunnon takia myös kammon asua korkealla! Päätin, että en enää koskaan muuta yli puiden, jossa ikkunat vinkuvat tuulessa. Se ääni oli kamala! Nyt on ihanaa asua toisessa kerroksessa matalassa kerrostalossa. Tulipalon syttyessä voi hypätä ikkunasta tai parvekkeelta! 😀 Ah, oon kyllä niin onnellinen, että pääsin sieltä vihdoin pois! 😀 Nyt sitä tosiaan osaa arvostaa kotia, jossa viihtyy! 💕

  Leave a Reply