RAKKAUDEN KAUPUNKI & ELÄMÄNI PÄÄTÖS

syyskuu 11, 2016 in PERSONAL - No Comments

RAKKAUDEN KAUPUNKI & ELÄMÄNI PÄÄTÖS

syyskuu 11, 2016 in PERSONAL - No Comments >/div>

rakkauden kaupunki

Tätä reissua odotin kuumeisesti jo Suomestakin käsin. Ensinäkin odotin sitä, että pääsisin melkein kahden kuukauden erossa olon jälkeen Zachin kanssa yhdessä matkalle ja toiseksi sitä, että paikkana olisi kaunis Kelowna, josta viimeisemmästä vierailustani oli jo vierähtänytkin muutama vuosi. Kelowna on mielestäni ihan rakkauden kaupunki -on lukuisia lumoavia vuoria, turkooseja vesiä, viinitarhoja, rantoja, satamia ja letkeitä ihmisiä. Mutta ennen kaikkea sinne minäkin vain päätin aikoinaan jäädä, juuri tutustumani miehen kanssa ja annoin paluulentoni lentää yksinään takaisin kotiin.

Sen päätöksen muistan kuin eilisen….

Kun tärisevin käsin soitin pomolleni Suomeen, että mitäs jos en tulisikaan kohta loppuvalta kesälomaltani takaisin, koska olin päättänyt jäädä vain hetken mielijohteesta Kanadaan. Ja niin se vakiduuni niiden viiden viikon vuosilomineen ja taloudellisesti tulevaisuuden turvineen sen kahden minuutin puhelun aikana vaan meni. Tässä kohtaa aloin jo laskeskella päässäni vähäisiäni säästöjäni ja päädyin siihen, että olen oikeasti jo tainnut seota.

Puhelua ennen taisi Zachin miettiä päässänsä vaikka mitä, kun silloisella heikohkolla englannillani kerroin suunnitelmistani myös hänelle. Oltiinhan me kuitenkin jo pari viikkoa ehditty tutustua, kun Kelowna retken jälkeen oli jo aika muuttaa matkalaukkuineen hänen kotiinsa.

Golfi

pilvet vuorellaOlihan minulla myös Plan B -jos meidän ensisilmäyksellä syntyneestä rakkaudesta ei tulisikaan mitään, niin muuttaisin sitten Calgaryssa Jarnan luokse miettimään mitä tulikaan tehtyä. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt, vaan tällä kertaa tunne ohjasi oikeaan ja päätös on pysynyt parhaimpana koko elämässäni.

Tämän kesän Kelowna reissu oli vähän erilainen. Vaikka ihastumisen ensihuuma onkin ihanaa, niin onhan se huomattavasti mukavampaa kun ei tarvitse menomatkalla juoda pullollista viiniä, että uskaltaa avata suunsa tai saada paniikkia, kun juuri tapaamansa miehen vanhemmatkin tupsahtavat jostain lomailemaan samaiseen pikku asuntoon. Onneksi ongelmanani oli näissä vain se kielitaidon puute ja helposti sekin sitten ratkaistiin aina muutamilla laseilla (=pullollisella) viiniä.

Nyt näillä muistoilla matkustimme takaisin Kelownaan, jossa Zachin kaverit ovat jo tuttuja ja vanhemmat läheisiä. Enää ei tarvinnut ottaa niitä rohkaisuryyppyjä, sillä koko kieltä ei enää edes mietikkään -vaan sai ihan rauhassa siemailla Zachin vanhempien tekemiä cocktaileja rannalla ja pelata opettamaani ristiseiskaa aina iltamyöhäseen asti.

 

Love Oona

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×