HERE I AM

heinäkuu 17, 2018 in PERSONAL - 18 Comments

HERE I AM

heinäkuu 17, 2018 in PERSONAL - 18 Comments >/div>

 

 

Kello on 2.22 sunnuntai aamuna. Ulkona on pimeää ja hiostavan kuumaa, mutta kerrankin ihanan hiljaista. Avonaisesta ikkunasta ei kantaudu sisään mitään melua. Ei vaikka täällä on alkanut yli viikon kestävä Stampede -rodeo tapahtuma ja koko kaupunki on ihan villinä. Kaadan vielä tilkan baileysiä muumimukiini. Muut astiat ovat likaisia ja muutakaan alkoholi juotavaa ei ole. Laitan melankolista musiikkia soimaan ja alan kirjoittamaan. Nyt nimittäin tuntuu siltä.

 

Blogi on ollut aina mielessä, mutta en ole saanut vaan mitään järkevää sanottavaa aikaiseksi. Suurin blogi fanini, eli oma äitinikin on jo luovuttanut lukuisien perään huutelujensa jälkeen. Olen nyt kuitenkin vakavasti sitä mieltä, että olen tulossa takaisin! Olen kaivannut tätä. Kiitos kaikille teille ihanille ihmisille, jotka olette jättäneet kommentteja ja odottaneet postauksiani. <3

 

Mitäs täällä on sitten tapahtunut? Tuntuu, että jotain pitää selittää ennen kuin alan postailemaan muusta.

 

Erottiin Zachin kanssa aika lailla siitä kun muutin omilleni. Omasta ero päätöksestäni huolimatta, olin hetken aikaa aika pihalla. Miten tässä nyt näin kävi? Sitä miettiessäni elin töiden, juhlimisen ja seinään tuijottamisen aikakautta. Jälkimmäinen on aika kivaa, kun sitä tekee monta päivän putkeen. Tai liiallinen juhliminen, kun maanantai aamuna heräät krapulassa ja vapinassa takaisin todellisuuteen. Ei sekään auttanut yksinäisyydestä karkaamiseen, vaan enemmänkin edesauttoi sitä iskemään kahta kauheammin takaisin. Siltä se ainakin tuntui sillä hetkellä, vaikka oikeastaanhan minulla oli koko ajan ne muutamat ihanat ihmiset täällä lähellä. Kiitos Jarna ja Matt, kun jaksoitte kuunnella lukuisat vuodatukseni!

 

Kliseistä, mutta totta, aika tekee tehtävänsä ja elämä alkoi taas voittamaan. Jes, luulin jo tulleeni hulluksi! Kutsun eron jälkeistä aikaani pumpuliajanjaksoksi -päässäni ei tosiaan liikkunut mitään. Tai siltä se ainakin tuntui..

 

Matkan varrelle on kuitenkin mahtunut myös kaikkea kivaa. Olen mm. nauttinut maailman eniten keskustassa asumisesta. Kännykkäni askelmittari menee harva se päivä yli tavoitteen, joka on ennenkuulumatonta minulle, joka on ajanut joka paikkaan, siitä lähtien kun olen saanut ajokortin. Olen myös tavannut mitä ihanampia uusia ihmisiä, kun kulmat ovat tulleet tutuksi. Kesä on ollut tarkemmin ajatellen ihan mahtavaa aikaa ja nyt alkaa tuntumaan siltä, että olen saanut energiani takaisin. Sellaisen sisäisen rauhan, jonka olin taas joksikin aikaa kadottanut hetkeksi. Ja silloin kun kadotan jotain, en pysty kirjoittamaan tai tekemään mitään muutakaan -pääni on siellä pumpulissa!

 

Mitäs vielä? Ainakin blogiin on paljon uusia juttuja suunnitteilla.

 

 • VIDEOITA – Olen tavannut yhden coolin tyypin, jolla on samanlaisia intohimon kohteita kun minulla. Hän löysi Instagram profiilini, jonka jälkeen tavattiin sattumalta naapurin karaokebaarissa. Siitä lähtien ollaankin mietitty yhteistyötä ja nyt suunnitteilla on dronen hankkiminen ja Youtube kanavan avaaminen. Im excited! Tai no, katsotaan nyt miten se lähtee etenemään..
 • MAISEMIA – Monia vuoria ja järviä jo koluttu, mutta silti täällä on vielä niin paljon nähtävää! Muutaman päivän päästä lähdetään taas road tripille, tästä tulossa postausta..tai videota!
 • ARKEA – Olen saanut työvuoroja enemmän, mikä on ollut hyvästä. Töissä, niin kuin myös vapaa ajalta riittää puhuttavaa, sillä vieläkin niitä kulttuurieroja tulee vaan vastaan. Kaikkea näitä ja niitä normi arkisia höpötyksiä tulen kirjoittamaan taas.

 

Kiitos, että olette jaksaneet odottaa!

 

Loppukevennys -kun ulkomaalainen yrittää lukea suomea/postaustani. Actually he is really good!

Linkistä pääset kuuntelemaan;

b74b5288-6653-4fb6-ab1d-3dbb2a41fcd6 (1)

 

Please follow @bigwolftours on Instagram and Facebook.

 

 

Love Oona

 

 

 

 

18 Comments

 • aasim heinäkuu 17, 2018 at 6:41 pm

  IHANA YLLÄTYS <3

  Mukava, että päätit jatkaa blogisi kirjoittamista! Olen kaivannut blogiasi ja tunnollisesti käynyt joka viikko täällä kurkkimassa.

  • Oona heinäkuu 17, 2018 at 10:43 pm

   Eikä, ihana kuulla! <3 On kyllä kiva palata, kun on tällainen vastaanotto, kiitos! 🙂

 • Aura heinäkuu 18, 2018 at 5:52 am

  Jee, kiva päästä lukemaan kuulumisia ja ihanaa loppukesää <3

  • Oona heinäkuu 18, 2018 at 6:16 pm

   Ihanaa loppukesää myös sinne Aura! <3

 • Sandra heinäkuu 18, 2018 at 8:21 am

  Hei ihana ylläri! 🙂 Kiva kun löysit fiilistä kirjottaa taas.

  • Oona heinäkuu 18, 2018 at 6:19 pm

   Ihana kuulla! <3 On mukava palata! 🙂

 • J heinäkuu 18, 2018 at 2:33 pm

  Ihana kuulla että teet paluun! Odoteltu on 🙂

  • Oona heinäkuu 18, 2018 at 6:21 pm

   Oon ihan otettu, kun täällä on niin moni odotellut postauksiani! Kiitos <3

 • Jenni heinäkuu 18, 2018 at 8:00 pm

  Ihana Oona, kiva taas kuulla teidän kuulumisia. Ihanaa kesää 😘

  • Oona heinäkuu 18, 2018 at 8:23 pm

   Ihanaa kesää myös sinne! ☀️💖😘

 • Sini heinäkuu 19, 2018 at 6:20 am

  Olipa kiva yllätys kun sattumalta eilen kurkkasin sun blogia vaikka olin kyllä melkein varma ettei täällä mitään oo tapahtunut mutta väärässä olin 😀 ihanaa että kirjoitat taas ja toivottavasti into säilyy 🙂 olisi kiva nähdä nyt vähän enemmän sitä sun uutta asuntoa kun oletettavasti olet saanut sen jo ”valmiiksi” 🙂 harmi kuulla että teillä Zachin kanssa suhde päättyi mutta niinhän se elämässä välillä menee, aiot kuitenkin jäädä sinne? 🙂

  • Oona heinäkuu 19, 2018 at 11:36 pm

   Moikka Sini! Ihanaa kuulla, että olet jaksanut silti käydä täällä kurkkimassa, vaikka postaustauko olikin tosi pitkä! Kiitos kun ole pysynyt mukana! <3
   Olet oikeassa, niinhän se elämässä välillä menee. Meillä oli niin erilaiset tulevaisuuden suunnitelmat, että luulen sen olevan parempi näin. Ystäväni olla kuitenkin pysytty. Tänne myös aion jäädä, sillä Kanada tuntuu kodilta ja viihdyn täällä niin hyvin. 🙂

 • S heinäkuu 19, 2018 at 8:22 am

  Hetken jo luulin että olit poistanut blogisi kun tänne ei jossain vaiheessa päässyt, mutta mukavaa että palasit! 🙂 Toivottavasti blogisi pysyy jatkossakin ihanan normaalina, siksi olet niitä harvoja joiden kirjoituksia odottaa edelleen vaikka olisi ollut vähän taukoakin.

  • Oona heinäkuu 20, 2018 at 2:40 pm

   Voi miten kiva kuulla ja kiitos, että olet jaksanut odottaa! Yritän pysyä normaalina 🙂 Blogiin ei tosiaan jossain vaiheessa päässyt, mutta sain korjattua asian maksamalla unohtuneen laskun 😀 Tuli ihan paniikki kun yllättäen itsekkin huomasin asian, eli ei siis ollut tarkoitus poistaa sivua. 🙂

 • Merja heinäkuu 26, 2018 at 9:17 am

  Samaa minäkin täällä toistelen eli kiva kun palasit, olin tulossa katsomaan, että olisitko palannut ja valmistautunut näkemään taas ”Things change” aloituksen, mutta olikin kiva ylläri, että ”olet täällä taas” 🙂 Elämän muutoksia arvelinkin tulleen.. Oikein ihanaa kesää sinnekin, hellettä piisaa molemmissa päissä.

  Ja tuo loppukevennys.. aina yhtä hauskaa kun ei-suomenkielinen yrittää lukea suomeksi, repesin kesken työpäivää! 😀 😀 😀

  • Oona heinäkuu 27, 2018 at 9:17 pm

   Hahha se on kyllä aina yhtä hauskaa! Aina naurattaa tääl kun ihmiset yrittää toistaa perässä suomea. 😀

   Ihanaa, että oot jaksanut odottaa postauksia ja oikein mukavaa kesää myös sinulle Merja! 💕

 • Heini heinäkuu 26, 2018 at 8:09 pm

  Täällä kans yks lukija joka ilahtui nähdessään uuden päivityksen! 😊

  • Oona heinäkuu 27, 2018 at 9:18 pm

   Jee, ihana kuulla Heini! 🙏💕

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  ×