Olemme lähdössä Balille.

Toisesta puoliskosta löytyy uusia piirteitä näin matkan lähestyessä. Reed on pistänyt oikein tuulemaan; on käyty ottamassa kaikki mahdolliset rokotukset ja flunssa shotit, tilattu rubiat pankkiin, matkalompsa ostettu, luottokortille ilmoitettu tulevasta matkasta, matkabudjetti laskettu, maksulliset/paremmat paikat lentokoneessa tsekattu, sekä matkalaukku muistilistan kanssa jo pakattu.

Ja mitä minä olen tehnyt? En yhtään mitään.

Kun toinen on niin huolella valmistautunut, alkaa sitä vain stressaamaan ja epäilemään itseään. Rokotukseni on kai voimassa? Olen ottanut ne joskus aikoinaan Suomessa..

Eikä niistä mikään kuitenkaan auta koronavirukseen. Jonka takia olen jo ehtinyt vaihtaa meidän lennot kertaalleen. Ajattelin, ettei Hong Kong ole paras paikka välilaskuksi tällä hetkellä. ihan jo siksi, että en kaipaa mitään ylimääräistä häslinkiä kentällä tai vaikkapa jos lentoja peruutetaan ihan viime hetkillä ym. Luin, että moni lentoyhtiö on jo blokannut Hong Kongin. Lennämme siis nyt Taipein kautta, mikä vaikuttaa ainakin vielä paremmalta vaihtoehdolta.

Maskia meillä ei ole, sillä luin, että se ei paljoa auta. Koronavirus tarttuu pisaratartuntana, ei ilmateitse. Äidin vinkki oli laittaa kumihanskat ja aina vaihtaa ne uusiin, kun koskee johonkin. Ei hullumpi idea. Mukaan otetaan nyt ainakin käsidesinfiointiainetta.

Taidamme kuitenkin olla lähes ainoat ihmiset Taipein kentällä, joilla ei ole maskia.


Itse olen miettinyt täällä vain pakkaamista, tai lähinnä mitä pitäisi hankkia ennen matkaa.

Vanhat kulahtaneet bikinini ovat aivan kamalia ja kaikki kauneustuotteeni ovat juuri päässeet loppumaan.

Sitten lähtösiivousta. Se pitäisi jo aloittaa.

Mutta en ole tehnyt muuta kuin nukkunut huonosti (herännyt aamuyöstä, enkä ole saanut enää unta) ja laskenut päiviä matkaan.

En malta enää odottaa.

Kohta me lähdetään lomalle lompsis!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.