TYTTÖJEN ILTA ”SHOW HOME” KODISSA

lokakuu 5, 2015 in LIFESTYLE - 5 Comments

TYTTÖJEN ILTA ”SHOW HOME” KODISSA

lokakuu 5, 2015 in LIFESTYLE - 5 Comments >/div>

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVietettiin perjantaina tyttöjen iltaa Jarnan kotona. Saimme yhden uuden suomitytön joukkoomme ja vaikka emme siis olleet nähneet häntä aiemmin, olimme taas kaikki kuin yhtä suurta perhettä. En vain voi lopettaa hehkuttamista siitä, kuinka ihanaa on ollut, kun on aivan yht´äkkiä tupsahtanut uusia tuttavuuksia sieltä täältä. Toinen, mistä en myöskään ikinä lopeta hehkuttamista, on tämä Jarnan ja hänen poikaystävänsä asunto! Tähän skandinaavisen tyylin omaavaan, raikkaaseen kotiin on aina kiva mennä vierailemaan sieltä omasta pikku poikamiesboksista. Pakko nyt myös mainita, kuinka taidokkaasti Jarna on jopa saanut vanhat, rumat, tummansävyiset, kukkakuosi sohvat näyttämään tuolta. Tätä sohvien päällystämistä olen itsekkin miettinyt, mutta saa nähdä riittääkö minun kädentaidot tai ennen kaikkea hermoni siihen touhuun. Huom. minulle jo imurin tyhjentäminen taisi olla liian haastava juttu, sillä heitin siinä samalla kaikki imurin olennaiset osat roskiin. (Puolustukseksi=täällä on oudot imurit!)

Kanadalaisilla on hiukan erilainen sisustustyyli ja olikin mielenkiintoista kuulla, mitä he ovat olleet mieltä Jarnan asunnosta. Tämä asunto on ollut nyt siis myynnissä ja heidän välittäjänsä kertoi, että kaikki jotka ovat tulleet katsomaan asuntoa, ovat luulleet sen olevan ”show home”, eli jonkinnäköinen esittelykoti, eikä he voineet kuvitella, että siellä asuu joku. Kuitenkin se herätti paljon ihastusta ja monet olivat miettineet, kuinka haluaisivat ostaa asunnon kalustettuna ja juuri saman näköisenä kuin se nyt on.

Meidän tyttöjen ilta meni mukavasti jutellen, sekä pizzasta ja viinistä nauttien. Myöhemmin päädyimme myös Okotoksissa asuvien kanadalaisten tuttujemme kanssa paikalliseen menomestaan, jonka jälkeen tulimme takaisin Jarnalle yöksi. Illan loppuhuipennukseksi jäimme vielä takan eteen juttelemaan ja kuuntelemaan musiikkia (peittoihin kääriytyneenä), josta sitten heräsimmekin vasta aamulla. Olimme kaikki siis siinä juttelun lomassa nukahtaneet lattialle!

Love Oona

5 Comments

 • Jenni lokakuu 5, 2015 at 8:56 am

  Katsoin ensin et mistä Emppu on sinne lennähtänyt 🙂 Jarnan koti näyttää niin kotoisalta ja upealta!

  • oonatoivola lokakuu 5, 2015 at 8:59 am

   Siis joo niin hassua, Salla on ihan Empun kaksoisolento! <3

 • Jarna Tikkanen lokakuu 5, 2015 at 8:42 pm

  Kiitos Jenni =) joo ja siis mä just puhuin Empulle ja sanoin et ollaan löydetty sen kaksoisolento täältä, jopa Salla itse on sitä mieltä et Emppussa ja hänessä on paljon samaa, samaa mieltä on myös Jason ja Oona =)

 • Maria lokakuu 7, 2015 at 8:24 am

  Nyt oli pakko tulla antamaan vähän kehuja, kun kuitenkin olen alusta asti Oona sun blogia lukenut enkä vielä ole ehtinyt kiitellä 🙂 Sulla on siis tosi mielenkiintonen ja ennen kaikkea hyvätasoinen blogi näinkin uudeksi blogiksi, on noussu ihan yheksi mun lemppareista! Kuvat on kauniita, juttuja on kiva lukea ja oot vielä kauhea mukavan oloinen ihminenkin. Vähän säikähdin silloin kesällä postaustaukoa, että nytkö tämä lysti jo loppui 😀 Ja vielä sen verran täytyy sanoa, että syy miksi alunperin tänne edes eksyi on Kanada, jonne olen aina tuntenut jotain ihmeellistä vetoa vaikka en ole ikinä edes käynyt.. Eli mitä enemmän maisemakuvia yms niin sen parempi 😀 Kiitos ihanasta blogista ja toivottavasti sullakin on sellainen fiilis, että kannatti ruveta kirjoittamaan. Hali!

  • oonatoivola lokakuu 7, 2015 at 10:40 pm

   Oi kiitos ihana! Niin kauniisti kirjoitit. Nyt on tosiaan sellainen fiilis, että onneksi palasin taas blogin pariin. Tykkään tehdä tätä ihan hirveästi! Myös teidän kommentit antavat aina uskoa siihen, että kyllä minä pystyn tähän! 🙂 Hauska tuo sinun vetovoima Kanadaan :). Tämä on kyllä vetovoimainen maa, vaikka en ole vielä tästä suuresta maasta ehtinyt paljoakaan nähdä. Hei ja hyvä idea, niitä maisemakuvia täytyy taas alkaa ottelemaan, heti kun joku kiva paikka löytyy. Kiitos kun seurailet Maria ja ihanaa syksyä sinne! <3

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  ×