RICE KRISPIES TREATS RECIPE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAjattelin nyt jakaa tämän reseptin, sillä näitä tehdään meillä niin usein. Zach tosin katsoi minua oudoksuen, kun kyselin vielä ohjeita tähän. Kuulema niin helppo tehdä ja reseptikin löytyy jokaisen muropaketin kyljestä. Anteeksi, mutta ehkä ei Suomesta. Täälläpäin tämä on kuitenkin ihan klassikko ja tuo kuulema aina muistoja mieleen lapsuudesta. Yllättävän hyvää tämä muromössö taikina kuitenkin on ja hyvinkin koukuttavaa! Zach ehtii aina syödä koko pellillisen yhteen putkeen, joten itse ei onneksi ehdi kuin vain siihen toiseen tai kolmanteen palaan asti.

En kuitenkaan saanut nyt selvää Zachin ohjeista, koska hän ei ikinä tiedä paljonko laittaa mitä mihinkin, vaan heittää ainekset tuntumalla, joten kävin näppäränä tyttönä kaupassa ottamassa kuvan tästä muropaketin kyljessä olevasta reseptistä.

Näitä siis tarvitset:

IMG_0353VALMISTUS:

Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä.
Lisää vaahtokarkit sekaan ja sekoittele kunnes vaahtokarkit ovat kokonaan sulaneet ja seos on tasaista.

Ota kattila pois liedeltä ja lisää sekaan riisimurot ja sekoita hyvin.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOta iso vuoka tai muoviastia ja voitele se voilla. Paina voimakkaasti massa tiiviisti ja tasaiseksi astiaan. Anna jähmettyä tunnin verran, ennen syömistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALeikkaa annospaloja ja nauti!OLYMPUS DIGITAL CAMERALove Oona