BUDJETTILOUNAAT

IMG_0365Tässä kun on nyt tultu ravattua Jarnan kanssa lounailla mitä milloinkin, olen siinä samalla myös huomannut kukkaroni salakavalasti keventyneen. Tämä lounas voi kuitenkin olla minulle se päivän sosialisoitumisen keidas, joten siitähän ei voi luopua. Nyt kun olen yrittänyt mennä hiukan säästölinjalla, niin olen siirtynyt kunnon lounaan sijasta pelkkään kahviin ja alkupaloihin! Ja tämähän ei ole ollut yhtään hullumpi ratkaisu, sillä toistaan parempia alkupaloja onkin tullut vastaan. Alkupalat myös täyttävät mukavasti, mutta niiden jälkeen ei tarvitse vyöryä autolle tai ähkyssä kävellä sen ylipitkän matkan juna-asemalle. Lounasviinitkin jätin vain spesiaalitapauksiin, kuten esim. huono päivä ja tämäkin on mahdollista vain jos tulen ilman autoa. Albertassa toleranssi rajoitukset riippuu ilmeisesti ajoluokasta ja monessa ajoluokassa on täysin 0 toleranssi. Kuitenkin poliisit harvoin puhalluttavat, vaikka pysäyttäisivät, mikä on outoa näin suomalaisiin toiminta tapoihin tottuneena.

Katsotaan kuinka kauan tämä minun säästölinja toimii (minulle, joka on kaikkea muuta kuin Roope-Ankka). Minun kolme viimeistä lounasta ovat pitäneet sisällään siis;

Cibo / Otettiin Jarnan kanssa puoliksi kaksi alkupalaa (roasted eggplant & salt roasted golden beats),  5 c.dollaria (n.3,35e) kpl. Näitä samanlaisia pikkukupposia löytyi listalta 9 erilaista. Loistava alkupala isolle seurueelle.

IMG_0364Market / Pikku tacot 3 dollaria (n.2e). Pieniin lettuihin tehdyistä tacoista löytyi vaihtoehtoina kala tai ylikypsytetty possu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANäyttökuva 2015-9-29 kello 18.49.03 Näyttökuva 2015-9-29 kello 18.28.58Näyttökuva 2015-9-22 kello 21.03.32Näyttökuva 2015-9-29 kello 18.58.39Anejo restaurant / Happy hour = Tacot 2,5 dollaria (n.1,70e) kpl + Margarita 4 dollaria (n.2,70e) kpl. Okei, tämä lounas meni jo illallisen puolelle, mutta kuitenkin se oli päivän ensimmäinen ateria. Valitsin taco classicoista kuudesta eri vaihtoehdoista kolme ja margaritoista löytyi jopa 10 eri makua. En ole ikinä kuullutkaan mm. kurkku, chili coconut tai mango margaritoista. Aivan loistava paikka esim.illanviettoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANämä kaikki paikat olivat minulle ihan uusia tuttavuuksia ja tuntuu kuin aina vain löytäisi seuraavasta nurkasta taas uuden ihan mahtavan paikan. En tiedä mikä ihme ruokamaa tämä Kanada on, sillä kaikissa ravintoloissa ruoka on vain ollut ihan hemmetin hyvää!

Love Oona