UUSI TAKKI

helmikuu 16, 2017 in FASHION - 2 Comments

UUSI TAKKI

helmikuu 16, 2017 in FASHION - 2 Comments >/div>

Pieniä pinnallisia iloja! Hetkellisen harkinnan jälkeen ostin itselleni uuden takin. Sen lisäksi, että takki tuntui kuin se olisi tehty mittatilauksena vartalolleni, vaikutti ostospäätökseeni myös shoppailussa mukana olleiden ystävieni kommentit. Jarna kertoi jonkun asiakkaan nähneen sovitteluni ja käyneen heti hakemassa myös samaisen takin itsellensä rekistä. Miespuolinen ystävämme taas jatkoi siihen kertomalla laadukkaan takin hyödyistä – se säilyy hyvännäköisenä ainakin kymmenen vuotta, eikä klassikkotakki mene vaan koskaan pois muodista! Kun aloin miettimään kotonani olevia Hennesistä ja Mangosta hankittuja nukkaisia villakangastakkejani -päätin ostaa takin. Näihin vanhoihin tekokuiturytkyihini verrattuna tuoteselosteen materiaalit 74% villaa, 6% kashmiria ja 20% polyamidea kuulostivat nimittäin jo todella hyvältä!

Kanadaan muuton myötä olen tosin todennut, että ihminen ei oikeasti tarvitse paljoakaan vaatteita/tavaraa. Suomesta kun lähti mukaani vain valokuvat ja ne vaatteet joita oikeasti käytin, niin koko omaisuuteni taitaa edelleenkin mahtua muutamaan matkalaukkuun ja jätesäkkiin (tämän kun testasin joskus aikoinaan suutuspäissäni pikku riidan jälkeen). Alkuhaikeudesta ylipäässeenä on totaallinen omaisuuden myyminen osoittautunutkin aika vapauttavaksi!

Kun tähän minimaalisuuteen on tottunut, on ostoskäyttäytymisetkin muuttuneet sen myötä. Määrän sijasta olen alkanut katsoa laatua. Ei myöskään enää vaatteita roikkumaan käyttämättömiksi kaappeihin, vaan jokaisen kohdalla mietin tarkkaan; tarvitsenko tätä todella? Ostostaivaisessa Calgaryssa on siihen tosin tarvittu välillä jo hyvää itsekuria. Tuntuu kuin kaikki vaatteet mitä on ikinä päässänsä haaveillut, tulevat täällä vaan vastaan. Siihen päälle vielä juuri oikean kokoisilla koroilla ja malleilla varustetut avokkaat tuntuvat olevan jokaisen kenkäkaupan vakiovaruste. Minä avokkaiden suurkuluttajana olen ollut tästä hyvin innoissani!

Toissapäiväiset ostokset ovat ollet kuitenkin hyvin selitettävissä itselleni. Vanhat villakangastakkini näyttävät oikeasti jo aika karmeilta nukkineensa ja kaikki avokkaani ovat jo niin loppuun kulutettuja, että takin päälle muutamat parit niitäkin oli ihan hyvä saada tulevan kevään kunniaksi!

 

Love Oona

 

2 Comments

 • Miru helmikuu 16, 2017 at 11:43 am

  Nice👌 Hyvä ostos! 😊

  • Oona helmikuu 16, 2017 at 6:58 pm

   Jee, kiva kuulla! =)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  ×