UPEA KINUSEO FALLS

elokuu 7, 2017 in CANADA - 2 Comments

UPEA KINUSEO FALLS

elokuu 7, 2017 in CANADA - 2 Comments >/div>

 

 

En ennen tätä kesää edes tiennyt, että Tumbler Ridgestä löytyy näin upeita paikkoja! Yleensä olen vieraillut Zachin vanhemmilla jouluisin, jolloin olemme kylmyydestä johtuen pysytelleet enimmäkseen sisätiloissa.

Lähdimme Kinuseon vesiputoukselle Zachin isän jokiveneellä, mukanamme kanadalaiseen tapaan jääpaloilla täytetty iso kylmälaukku täynnä virvokkeita. Koska kanadalaiset juovat paljon jääteetä, on myös miedot jääteejuomat kesän hittituote! Eväsleivät pakattiin toiseen laukkuun ja lähdettiin ajamaan rantaan. Olin varustautunut pitkillä housuilla ja hupparilla, sillä naapurin herra Bobkin pihalla moikatessaan kehotti venereissuun pukeuduttavan muuhun kuin hamoseen. Siellä vauhti ja tuuli tulisi olemaan kuulema kova!

Veneellä mentiin tosiaan täyttä vauhtia, sillä näin vältyttiin osumasta pohjaan. Välillä vesi oli niin matalaa, että pohjakivet vain kimmelsi horisontissa. Tuulessa lepatti niin hiukset, kuin ripsienpidennyksetkin -joiden olin varma irtoavan kohta silmistäni. Vedin tiukasti hupun päähän ja aloin katselemaan maisemia. Metsää ja vuoria, niin kaunista.

 

 

 

Kunnes noin tunnin päästä nurkan takaa se vain tupsahti -Kinuseon vesiputous. Henkäisin ihastuksesta ja hieraisin silmiä muutaman kerran, ennen kuin aloin napsimaan kuvia minkä kerkesin. Vasta lähtiessämme paikalle tuli muita ihmisiä, joten saimme olla ihan rauhassa parkkeerattuamme rantaan veneemme. Ei ristinsielua, vain vesiputouksen kohina taustalla.

 

 

Love Oona

2 Comments

 • Katariina elokuu 8, 2017 at 6:24 pm

  Niin ihanan näköiset maisemat! Pakko päästä Kanadaan 🙂

  • Oona elokuu 8, 2017 at 11:53 pm

   Oli kyllä ihan mahtavat maisemat! ☺️Käytiin joka päivä myös vähän patikoimassa kukkuloilla, joella ja metsissä.. niin kaunista! 🌸💕

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  ×