MATKA KOHTI TUMBLER RIDGEÄ

heinäkuu 29, 2017 in CANADA - 2 Comments

MATKA KOHTI TUMBLER RIDGEÄ

heinäkuu 29, 2017 in CANADA - 2 Comments >/div>

 

Terveiset tienpäältä. Aamu alkoi samalla kaavalla, kun aina lähtiessämme reissuun. Zach tuijottaa kelloa ja hoputtaa. Tällä kertaa kuulema kävelinkin liian hitaasti kotonamme, kun laitoin kamoja kasaan. Yhtään minuuttia kun ei saa missata siitä, että ehtisimme 10 tunnin ajomatkaltamme järkevään aikaan perille. Zach on ollut niin innoissaan päästessään taas lomailemaan lapsuuden seuduillensa, että suunnitelmiakin ollaan tehty jo viikkoja. Mitä kaikkea voimmekaan tehdä Tumbler Ridgessä -pienessä kylässä keskellä metsiä!

Viikon suunniteltu ohjelma:

Torstai: 

Vielä tänään Zach meinaa mennä isänsä kanssa miesten golf-iltaan. Paikallisella golfradalla järjestetään torstaisin miesteniltoja, jolloin vaimot jäävät yhdessä juomaan cocktaileja kotiin.

Perjantai:

Otetaan Zachin isän uusi vene allemme ja lähdetään katsomaan Tumbler Ridgen isointa vesiputousta. Googletin kuvia kyseisestä putouksesta ja kun Zach on kysynyt (joka toinen sekunti) mitä haluan tehdä Tumbler Ridegessä, olen vastannut tämän. Se on nähtävä!

Lauantai:

Zachin muutama lapsuudenkaveri tulee viikonlopuksi myös synnyinseudullensa. Suunnitelmana on mennä pienille vesiputouksille keskelle metsää -paikkaan, johon he menivät aina nuoruudessaan hengaamaan, juomaan kaljaa ja uimaan. Illalla saunotaan ja grillataan Zachin vanhempien pihalla.

Sunnuntai: 

”Park tour” -tutut leikkipaikatkin pitää käydä lävitse!

Maanantai:

Vaellusta vuorilla ja metsissä. Ollaan varauduttu karhu spraylla, jonka kävin ostamassa eilen kanadalaisesta rautakaupasta. Spray kuljetettiin lukollisesta kaapista kassalle odottamaan maksua. Sitä ennen piti kirjoittaa omat tiedot lomakkeelle allekirjoituksineen. Ilmeisesti aika tujua tavaraa!

Tiistai:

Paikallisella kentällä pelataan tiimeissä baseballia, johon kuulema voi aina osallistua varamiehenä.

Keskiviikko:

Kaikki mitä ei olla ehditty tekemään. Kelluntaa joella, tähtitaivaan katselua paikassa, jossa näkee ne parhaiten.

Torstai:

Tullaan kotiin jos tullaan. Zachillä jatkuu vielä lomat viikon verran, mutta videopeli-iltoja kotona pitää jättää vielä varaukseen.

 

10 tunnin ajomatka meni nopeammin kuin ikinä. Kirjoitin tätä postausta, jota en kuitenkaan saanut edes valmiiksi matkan aikana. Nyt täällä eletään jo perjantai yötä, mikä meinaa sitä, että vesiputous venematkamme on jo takana. Se oli upea! Kuvia tulossa myöhemmin.

 

Love Oona

2 Comments

 • Sari heinäkuu 29, 2017 at 6:30 pm

  MIten meni tiistain baseball, jouduitko kentälle 😀

  • Oona heinäkuu 30, 2017 at 2:36 am

   Tiistain baseball on vasta edessäpäin – nyt on lauantai. Mutta toivottavasti en joudu kentälle! 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  ×