TOTUUS KAMPAAJAN SUUSTA

 

 

Istahdin tänään monen vuoden jälkeen kampaajan tuoliin. Alitajuisesti olin varmaan yrittänyt vältellä vain kuulemastani sitä, mikä nyt ammattilaisen suustakin sitten tuli: hiukseni ovat järkyttävässä kunnossa! Mahdollisiin huonoihin uutisiin olin onneksi valmistautunut jo vähän henkisesti, sillä ensimmäiset puoli tuntia ehdittiinkin vain päivitellä hiusteni kamaluutta, samalla kun mietittiin mitä niille voisi edes tehdä..

 

Varauksenhan olin tehnyt hiusteni raidoittamiseen, joka tuomittiin siinä heti ensi kättelyssä. Tilalle ehdotettiin oman luonnollisen värini (maantienharmaa) värjäämistä takaisin, sekä leikkaamista suoraan pituudesta puolet pois! (Okei, en ehkä ajattelut niiden nyt niin huonossa kunnossa olevan!) Myös toisen suusta se totuus on aina vähän karumpaa, joten tässä vaiheessa alkoi jo pelottamaan sen verran, että en halunnut enää mitään väriä päähäni. Päädyttiin tekemään sitten hiuksilleni olaplex-hoito, sekä leikkaamaan latvoista sen verran kuin oli vain pakko. Kantti kun ei enää kestänyt enempää.

 

Olaplex hoito tehtiin niskat jäykkänä pesutuolissa. En tiennytkään, että se on niin epämukava! Tämän jälkeen alettiin saksia hiuksiani, joista kampaaja esitteli tippuvia hiirenhäntälatvojani minulle. Joo tiedetään, eihän siellä latvoissa paljon hiuksia ole. Rutikuiva oli myös päivän sana. Eli hiusteni laatu siis.

 

Suureksi yllätyksekseni alkoi kuitenkin lopulta näkymään valoa tunnelin päässä! Hiukset olivat hoidettu, leikattu, föönattu ja laitettu. Kampaaja kehui muuttunutta tunnetta käsissänsä. Itsekin kun aloin siinä sitten haromaan sortuviani, ne tosiaan tuntuivat ihan silkkisiltä. Oraplex hoito taisi tehdä sen verran ihmeitä hiuksilleni, että kampaajakin alkoi puhumaan tulevasta kesästä siihen malliin, että silloin ollaan saatu kuulema minulle jo terveet, pitkät ja vaaleaksi raidoitetut hiukset.

 

Lähdin hymyssä suin satojen dollareiden hoitotuotteiden kanssa kotiinpäin. Niiden käytön jälkeen kuulema värjäyskin olisi mahdollista kuukauden päästä. Jäin kuitenkin nyt pohtimaan koko värjäys asiaa uudestaan. Uskaltaako sitä tehdä hiuksillensa enää ikinä mitään vahvempia käsittelyjä? Olen myös oppinut yhden uuden asian: leikkaa hiuksesi säännöllisesti kampaajalla!

 

Jään nyt mielenkiinnolla odottamaan Olaplex kotihoitotuotteiden tuloksia. Joiden purnukoihin kampaaja kirjoitti isoin kirjaimin tussilla; käytä kerran viikossa ja toista kaksi kertaa viikossa. Tämän lisäksi kassistani löytyy myös ylikalliit shampoot, hoitoaineet, lämpösuojus, sekä hiuslakka. Saa nähdä saako rahalla laatua ja voiko mikään enää pelastaa kuontaloani. Positiivisella mielellä lähdetään kuitenkin kokeilemaan!

 

 

Kuva: Hiukset hulmuten kampaajan jälkeen.

 

 

Love Oona